Wat gaan we doen?

Natuur

Nationaal Park

Een woestijn, wildernis en één van de grootste bosgebieden van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van onze achtertuin, het Nationaal Park Drents-Friese Wold.

Iets verder vind u nog drie Nationale parken: De Alde Feanen, Dwingelderveld en de Weerribben/Wieden

 

Fochteloërveen

Het laatste stukje levend hoogveen in Nederland. We zijn er zuinig op. Kijk vanaf de “7”-toren naar de majestueuze kraanvogels. Loop over de zandruggen en ervaar het veen. Kijk wel uit voor alle kikkers en slangen…

Overig

Niet alleen de grote natuurgebieden zijn fantastisch, ook de kleine parels in ons gebied moet u niet vergeten. Wat dacht u van De Schaopedobbe. Het water staat daar hoger dan de heidevelden… Boek een wandeling met de beheerder en vindt het zonnedauw, een vlees etende plant. 

Huur een fiets

Zit fietsen in je natuur? Heerlijk ontspannen fietsen door het Drents-Friese Wold. Hoe gaat dat beter dan op een elektrische fiets. Neem contact met ons op om een fiets te huren.

Wij hebben ook diverse fietsroutes voor u klaar liggen. Via het fietsknooppuntensysteem raak je nooit de weg kwijt en zijn de fietsmogelijkheden eindeloos. Bij de receptie hebben we een handige kaart met door op alle knooppunten.

Vanaf € 27,50

'zet alternatieve style voor bookzo aan Alternatieve instellingen voor Bookzo