Wat gaan we doen?

Actief

Fietsen

Aktief zijn in de natuur, Fietsen

Heerlijk fietsen in de bossen rond Appelscha. Wij hebben voor u de mooiste routes uitgezocht. Afwisselende routes door bossen, langs weilanden, door beekdalen en door dorpen. Zo veel moois te zien, dat kan nooit in 1 dag

Wandelen

Aktief zijn in de natuur, Wandelen

Honderden kilometers wandel pad doorkruisen het Nationaal Park. Het wandelnetwerk wijst u de weg. Vanuit De Vrije Vogel loopt u zo het park in. 

Paardrijden

Aktief zijn in de natuur, Paardrijden

Een walhalla voor de ruiter en menner. Meer dan honderd kilometer ruiter- en menpaden ontsluiten dit prachtige gebied. De twee aangegeven dagtochten komen langs het hotel én langs de Spartelvijver. Is dat genieten? Bovendien hebben wij twee stallen!

ATB

Foto: Henk Vondeling | Aktief zijn in de natuur, ATB

Rond De Vrije Vogel ligt een perfecte omgeving voor de mountainbiker! Een routenetwerk van bijna 75km die ideaal  is voor zowel de beginnende als gevorderde mountainbikers. Bij onze fietsenstalling kunt u uw fiets weer schoonmaken! 

Bij Appelscha

In Appelscha is van alles te doen. Kijk maar eens op de websites van:

Actief in de natuur

Er is voor te doen in en om De Vrije Vogel. Voor een compleet overzicht kunt u zich wenden tot de receptie van eht hotel of het Toerstisch informatie Punt in Appelscha (TIP). Op Internet kunt u ook kijk op de site van Weldadigoord

Actief in de natuur

'zet alternatieve style voor bookzo aan Alternatieve instellingen voor Bookzo