Het Hotel

Kamers met terras

Centraal in Noord-Nederland

Ontbijt restaurant

Het Hotel

Op de grens van Friesland en Drenthe, aan de rand van het Nationaal Park “Drents-Friese Wold” ligt het dorpje Elsloo. Even buiten het dorp ligt het B&B Hotel De Vrije Vogel.  Van alle kanten heb je vrije uitkijk op velden en bossen. Het hotel is geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Ontdek onze favoriete restaurants in de buurt

De hotelkamers

Geniet van eenvoudige, nette kamers tegen scherpe prijzen.  B&B Hotel De Vrije Vogel is de perfecte uitvalsbasis om heel Noord-Nederland te verkennen. Geniet van de natuur en kom helemaal tot rust. Of ontdek bijvoorbeeld alle culturele bezienswaardigheden. Actiever aangelegd? Bekijk dan alle actieve activiteiten zoals fietsen, wandelen en paardrijden!

Honden zijn welkom in ons hotel!

Ontbijt restaurant

Bij  B&B Hotel De Vrije Vogel kunt u in de ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt. U kunt desgewenst in het restaurant ontbijten of heerlijk, bij mooi weer, op het terras. Tussen 8:00 uur en 10:00 uur is het buffet geopend. Het ontbijt bestaat o.a. uit: Vers brood, melk, jus d’orange, verschillende eiergerechten, verschillend zoet beleg, kaas en vleeswaren, vers fruit, yoghurt en natuurlijk koffie of thee met Fries Suikerbrood. 

 

Onze Sauna

Als gast van  B&B Hotel De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van onze Sauna. Geniet van de warmte en koel af in onze showerruimte of op het terras. De sauna is de perfecte plek om na een drukke dag heerlijk te ontspannen!

FAQ
'zet alternatieve style voor bookzo aan Alternatieve instellingen voor Bookzo