Wat gaan we doen?

Theater

Pauperparadijs

Een theatervoorstelling in de openlucht op het binnenterrein van het gevangenismuseum. De gebouwen zijn het levensechte decor van dit bijzondere stuk die iedereen gezien zou moeten hebben. Combineer deze voorstelling met “De Proefkolonie”

De Nieuwe Kolk

Een nieuw theater in Assen. De Nieuwe Kolk is onder architectuur gebouwd en heeft buiten een theater ook een bioscoop en bibliotheek. De agenda is veelzijdig en de grote concertzaal ademt een sfeer van luxe en grandeur. Ouderwets genieten van pop tot klassiek en van amateur tot alle bekende cabaretiers

Shakespeare 

Sinds 1946 niet meer weg te denken uit Diever. Het openlucht theater waar alle bekende werken van William Shakespeare al opgevoerd zijn. Geniet van de Midzomer Nachtdroom of De Zalige Vrouwtjes. Het jaarrond zijn er voorstelling in het openluchttheater of in het Globe-Theater.

De Koele

Foto: Henk Vondeling

 Een openluchttheater zoals die bedoelt is. Een verhoging als toneel en een tribune. De bomen rondom vormen de zuilen en het dak. Het programma wordt altijd aan het begin van het jaar samengesteld. Enkele optredens van afgelopen jaar:

  • Douwe Bob en Michael Prins
  • Elske DeWall
'zet alternatieve style voor bookzo aan Alternatieve instellingen voor Bookzo