Wandelen

Heerlijk wandelen door de bossen van Appelscha

Ieder seizoen is prachtig in de bossen rondom De Vrije Vogel. De lente met zijn fris groene bladeren, de zomer geven die bladeren verkoeling en in de herfst verbazen ze ons met hun rode en goudgele uitbundigheid. Ieder seizoen is prachtig!

Vanuit de Vrije Vogel loop je zo het bos in. Ontdek de mooiste plekjes en uitzichten, vindt bijzondere planten zoals de Zonnedauw en de Klokjesgentiaan. Geniet van de schaapskudde of zwerf over de Noordelijke woestijn, het Aekingerzand.

Regelmatig organiseert het Buitencentrum wandelexcursies met gids. Een boswachter vertelt je dan alles over het Nationaal Park, onze achtertuin.

Via het nieuwe wandelknooppuntsysteem kan je zelf de route uitzetten. Maar ook de blauwe route gaat langs prachte gebieden. Bovendien start de blauwe route op ons erf.

Wandelend de natuur verkennen

In Nederland kan het weer altijd wisselvallig zijn….
Als je eenmaal in de bossen van het Drents-Friese Wold wandelt breekt altijd de zon door.

Onze wellness

Als gast van De Vrije Vogel kunt u gebruik maken van ons prachtige Wellness, met jacuzzi, sauna en zwemspa. De wellness is de perfecte plek om na een drukke dag heerlijk te ontspannen! Voor hotelgasten hebben we speciaal van 8 uur tot 10 uur ‘s-avonds gereserveerd.

'zet alternatieve style voor bookzo aan Alternatieve instellingen voor Bookzo