Paardrijden

Paardrijden

Op vakantie samen met je paard

Hotel De Vrije Vogel biedt ook paardrijvakanties aan. Het hotel ligt in het prachtige landschap van Friesland en biedt een ideale uitvalsbasis voor buitenritten in de omgeving.

Tijdens je verblijf bij Hotel De Vrije Vogel kun je genieten van verschillende buitenritten, variërend van een paar uur tot een hele dag. Er zijn ook meerdaagse tochten beschikbaar voor degenen die wat langer willen rijden. Het hotel heeft veel ervaring met de ruiterroutes in dit gebied. Wij kunnen u alles vertellen over de routes die er zijn

Bovendien biedt Hotel De Vrije Vogel accommodatie voor uw paard(en). Het hotel beschikt over eigen stallen met weide en paddock waar uw paard kan genieten van de frisse buitenlucht.

Als u even wilt ontspannen na een lange dag paardrijden, biedt het hotel ook comfortabele accommodaties en faciliteiten, waaronder een wellness met sauna en een klein zwembad. Het is de perfecte plek om tot rust te komen na een dag in de natuur.

Kortom, Hotel De Vrije Vogel is een geweldige optie voor een paardrijvakantie in Friesland, met professionele ondersteuning en alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen en avontuurlijke vakantie met je paard.

Download de folder van het Nationaal Park en de actuele routes

Alles wat je moet weten als je de natuur van het Drents-Friese Wold in trekt. Download apart de nieuwst route kaart

Uw paard is ook welkom

De Vrije Vogel heeft 2 stallen met paddock tot uw beschikking en een weide. U kunt telefonisch aangegeven dat u met uw paard komt of tijdens het boekingsproces op deze site.

Stal + paddock: € 27,50
Weide gang: € 17,50
'zet alternatieve style voor bookzo aan Alternatieve instellingen voor Bookzo